Покрай пандемията от COVID-19 кралица Елизабет Втора почти изцяло замени Бъкингамския

...
Покрай пандемията от COVID-19 кралица Елизабет Втора почти изцяло замени Бъкингамския
Коментари Харесай

Занимава ли се с домакинска работа кралица Елизабет?

Покрай пандемията от COVID-19 кралица Елизабет Втора съвсем напълно размени Бъкингамския замък с имението си в Сандрингам, където се любува на доста повече успокоение и природа.

Оказва се също по този начин, че животът й там е доста по-близък до този на всички елементарни хора и протоколът постоянно остава на назад във времето. В една от вилите в имението - Wood Farm, 95-годишният монарх бе компактно до своя към този момент починал брачен партньор принц Филип в последните му дни.

Източници от двореца описват, че когато е там, Елизабет Втора от време на време даже не търси услугите на помощния личен състав и не е изключено и сама да запретне ръкави и да измие чиниите да вземем за пример. Защото това й носи огромно успокоение и й припомня, че и тя е преди всичко човек, като всички нас.

Кралицата " обожава простотата " на живота във вилата, която преди бе единствено нейна резиденция за лятото, а в този момент е дом през по-голямата част от времето. Друго, което Елизабет Втора обича да прави там, са разходките измежду природата с кучетата си, предава Bang Showbiz.

Затова и чакаме в идващите месеци аргументите, заради които напуща този собствен дребен парадайс, да са все по-малко - така и така делегира огромна част от уговорките си на останалите членове на кралския двор.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР